Over ons

INTERIEUR MOET PERFECTIE UITSTRALEN

Ons interieur moet imponeren en verassen en dat is altijd ons doel. Ons portfolio bestaat met name uit residentiële, commerciële en publieke projecten. Wij hebben een hecht team van gespecialiseerde meubelmakers waarvan de meesten al jaren ervaring hebben. Ons ondersteunende team bestaat onder andere uit tekenaars/designers, werkvoorbereiding, bouwbegeleiding, en kantoorpersoneel. Alle projecten worden dan ook volledig binnenhuis uitgevoerd.

Design

Alle interieur-delen worden bij ons op locatie bedacht en ontworpen. Bij ieder project is altijd een designer, tekenaar en werkvoorbereider betrokken, die uw project tot het uiterste hebben bedacht.

Bouw

Het interieur wordt gerealiseerd, geassembleerd en gereedgemaakt voor plaatsing op locatie. Alle bewerkingen worden uitgevoerd in eigen werkplaats en zagerij, door onze vakmensen.

Realiseer

Bij de aansturing en communicatie met onze vakmensen gebruiken wij de nieuwste digitale technieken. Onze teams werken voortdurend bij en voor onze klanten op locatie. Het doel daarvan is streven naar volle tevredenheid binnen het afgesproken tijdbestek. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze projecten