Geurcollectie

Bij een bezoek aan onze showroom wordt u onmiddellijk betoverd door onze verfijnde geurcombinaties. Al onze producten zijn beschikbaar in de geur Woody Cedar Forest Juniper en onze geurstokjes zijn ook beschikbaar in de geur Spicy Ginger Deep Honey. Beide geuren hebben hun eigen, unieke verhaal.

…neemt u mee naar de frisse sereniteit van een verkoelend bos, met noten van gebrande cipres, robuuste ceder, pittige kardemom, frisse jeneverbes, en de unieke toevoeging van Hinoki. De geur is perfect voor de liefhebbers van houtachtige, aardse aroma’s, en biedt een kalmerende, bosrijke ontsnapping.

…is een verleidelijke combinatie van pittige gember en warme honing, met een ondertoon van tabak, vanille, en een hart van gember zelf, die samen een rijke en complexe geurbeleving bieden. Deze geur is ideaal voor degenen die zich aangetrokken voelen tot diepe en kruidige aroma’s.

Geursticks

Onze geursticks brengen een continue, sensuele en kruidige ambiance in elke ruimte.

Kaarsen

Onze kaarsen transformeren elke ruimte met hun zachte gloed en rijke aroma’s, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

interieurspray

De sprays bieden een biedt een instant verfrissing met hun houtachtige en verkoelende essentie, perfect voor een levendige atmosfeer.

Handzeep

De handzepen in deze verfijnde geuren voegen een vleugje elegantie toe aan dagelijkse routines, verrijkt met de verzorgende eigenschappen van hun kenmerkende aroma’s.