maatwerk realisatie

Na zorgvuldige werkvoorbereiding begint de realisatiefase in onze eigen in-house werkplaats aan de Kikkertweg 5 in Wormerveer, waar een team van deskundige vakmensen met een passie voor precisie en kwaliteit aan uw project werkt.

Dankzij onze volledige controle over het inkoopproces, de materialen, het vakmanschap, het gereedschap en onze betrouwbare partners, zijn wij in staat om high-end maatwerkmeubels te vervaardigen die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen. Wij nemen volledige verantwoordelijkheid voor elk aspect van het productieproces, waarbij de nadruk ligt op het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en het respecteren van het ontwerp.

Ons doel bij de maatwerk realisatie is om een naadloze overgang van ontwerp naar realisatie en van realisatie naar plaatsing te garanderen, waarbij uw droominterieur binnen de gestelde termijn met de hoogste standaard wordt gerealiseerd en uiteindelijk geplaatst.

Wij begrijpen het belang van timing en streven ernaar om de planning nauwgezet te volgen en de afgesproken mijlpalen te behalen.

Onze werkplaats

Op de Kikkertweg 5 in Wormerveer komt u binnen in een wereld waar design en maatwerk interieurs hand in hand gaan. In de werkplaats wordt al ons interieur gerealiseerd door ervaren timmerlieden.

Dit is de plek waar u inspiratie opdoet en meegenomen wordt in de mogelijkheden van interieurdesign.

Bezoek showroom & werkplaats