interieur concept

Bij Dimitri de Roeck Interiors bent u aan het juiste adres voor zowel individuele interieurelementen als voor een compleet interieurconcept. Of het nu gaat om een cinewall, keuken, een enkel meubelstuk, kastenwand of volledig interieur, u kunt voor alles bij ons terecht. Waar wij hier schrijven over ‘interieur’, reflecteert dit dus de flexibiliteit om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Elk project, groot of klein, wordt vervaardigd met dezelfde aandacht en exclusiviteit.

De reis naar uw interieur begint met een inventarisatie van uw wensen en ambities. In de eerste conceptfase bespreken we uw eigen ideeën van het gewenste interieur en bespreken we de functionaliteit van de ruimte(s). Onze deskundige designers nemen de tijd om uw leefruimtes persoonlijk te bezoeken en te evalueren, waardoor een fundament wordt gelegd voor een design dat perfect aansluit op uw dagelijkse leven. Deze aanpak garandeert dat elke vierkante meter optimaal wordt benut, met een balans tussen luxe, comfort en functionaliteit.

Ook aligneren we de verwachtingen met het beschikbare budget en de designmogelijkheden. Wij geloven dat een transparante dialoog essentieel is om uw interieur dromen te realiseren binnen de gestelde kaders.

Moodboard

Als de functionele eisen van het gewenste interieur duidelijk zijn, gaan we aan de slag met een moodboard.

Dit visuele hulpmiddel speelt een cruciale rol in het vormgeven van uw unieke stijl door materialen, kleuren en ontwerpen te combineren. Het biedt niet alleen een heldere sfeerimpressie, maar fungeert ook als een tastbare dialoog tussen uw wensen en ons vakmanschap, zodat elk detail met exclusiviteit en sfeer wordt afgestemd op uw levensstijl.

Maak een afspraak

een Vloerplan

Na ons bezoek aan uw locatie en een grondige bespreking van uw functionele eisen en persoonlijke wensen, creëren onze designers een gedetailleerd vloerplan. Dit plan dient als de blauwdruk voor uw toekomstige interieur, waarin elke ruimte zorgvuldig wordt ontworpen om esthetiek en functionaliteit naadloos te integreren. Het resultaat is een op maat gemaakte indeling die niet alleen uw levensstijl weerspiegelt, maar ook de potentie van elke ruimte maximaliseert, waarbij innovatie en leefcomfort vooropstaan.

Onze unieke showroom

Op de Kikkertweg 5 in Wormerveer komt u binnen in een wereld waar design en maatwerk interieurs hand in hand gaan. Dit is de plek waar u inspiratie opdoet en meegenomen wordt in de mogelijkheden van interieurdesign.

In de showroom voelt u zich direct thuis door middel van de verschillende kamers die gerealiseerd zijn. Deze ruimtes zijn gebaseerd op de visie van de ontwerpstudio en zijn harmonieus in de toegepaste kleuren, materialen, ambacht en functionaliteit.

Maak een afspraakLees meer