interieur ontwerp

In deze fase leveren wij een voorstel ontwerptekening op, die wij daarna verfijnen tot een definitief ontwerp en uitgewerkte voorstellen met gebruikte materialen en apparatuur.

Dit is eveneens het moment waarop maatwerk meubels, met hun specifieke kleuren, materialen, en apparatuur, duidelijk worden gepresenteerd. We kijken verder dan alleen meubilair; we integreren verlichting, kiezen vloerafwerkingen en raamdecoratie en bepalen de wandafwerkingen. Ook selecteren we bijvoorbeeld zorgvuldig sanitair en los meubilair.

Alles wordt gekozen met oog voor detail, functionaliteit en esthetiek, om uw ruimte compleet te maken. Bij Dimitri de Roeck Interiors brengen we elk detail van uw droominterieur tot leven, klaar voor realisatie.

Concept Ontwerp

Het conceptontwerp vormt de eerste concrete stap naar het realiseren van uw droominterieur, waarbij uw persoonlijke stijl, wensen en de functionaliteit van de ruimte harmonieus samenkomen. Dit initiële ontwerp is van cruciaal belang omdat het de basis legt voor het verdere ontwerpproces.

We brengen uw visie tot leven met behulp van schetsen, visualisaties en een eerste selectie van materialen. Dit vormt een solide basis die duidelijk het potentieel van uw ruimte illustreert. Dit creatieve voorstel fungeert als het startpunt voor verdere afstemming, zodat dit later verder verfijnd kan worden in het definitieve ontwerp.

definitievE ontwerp

Het definitieve ontwerp is een verfijning van het oorspronkelijke concept waarin uw persoonlijke voorkeuren en onze professionele adviezen worden versmolten tot een gedetailleerd plan. Dit plan accentueert elk facet van het ontwerp, van de ruimtelijke indeling tot de selectie van materialen, zeer precies en concreet uitgevoerd met respect voor zowel uw visie als de functionaliteit van de ruimte.

Dit nauwgezet voltooide ontwerp legt de basis voor de realisatie in onze werkplaats, waarbij de initiële metingen overgaan in technische werktekeningen. Waar van toepassing worden ook definitieve installatietekeningen voor aansluitingen binnen het voorgestelde meubilair en/of interieur gemaakt.

Gedurende het gehele traject blijven we in gesprek om eventuele wijzigingen binnen het vastgestelde budget te accommoderen, waarbij we zorgvuldig de beste opties overwegen die aansluiten bij uw behoeften, verwachtingen en budget.

Onze unieke showroom

Op de Kikkertweg 5 in Wormerveer komt u binnen in een wereld waar design en maatwerk interieurs hand in hand gaan. Dit is de plek waar u inspiratie opdoet en meegenomen wordt in de mogelijkheden van interieurdesign.

In de showroom voelt u zich direct thuis door middel van de verschillende kamers die gerealiseerd zijn. Deze ruimtes zijn gebaseerd op de visie van de ontwerpstudio en zijn harmonieus in de toegepaste kleuren, materialen, ambacht en functionaliteit.

Maak een afspraakLees meer